Udsendte medlemmer

Skulle der være medlemmer af GF73 der har været udsendt i regi af Forsvaret, vil webmaster gerne vide herom.

Send gerne information om udsendelse, dato, årstal og for hvilket kompagni til webmaster på jonas@siti.dk

Post til udsendte

Posttjenesten er med til at sikre, at forbindelsen mellem udsendt personel og pårørende kan opretholdes under udsendelsen, herunder at der kan sendes pakker mellem den udsendte og de pårørende.

Til mange missioner eks. FN-missioner opretter missionen selv en postadresse og i sådanne tilfælde anvendes denne. I nogle tilfælde opretter missionen ikke en postadresse og i disse tilfælde opretter Forsvaret en adresse som kan anvendes.

Det anbefales, at den traditionelle post suppleres med e-post, som oftest vil være en hurtigere forbindelse, men den har også sine begrænsninger og rigtig brevpost og pakker er noget særligt at få, når man er udsendt og langt væk fra sine nærmeste.

Læs mere om de generelle regler for postforsendelse.

Vil man bruge posttjenesten i forbindelse med handel på internettet eller varer, der er omfattet af told og skatteregler, så er der her mulighed for at læse mere om e-handel og toldregler.

Postadresse
Al post, der skal sendes til udsendte fra Forsvaret, skal fra november 2013 bruge denne nye adresse:

Medarbejdernummer, grad, Fornavn, Efternavn
Enhed
Lejr/mission
Feltpostnummer (hvis det kendes)
Herningvej 30
7470 Karup J